Welkom op de Marble Mail Blog!

Hallo allemaal!

Na Twitter en Facebook heeft het Marble programma van de faculteit Psychologie en Neuroscience van Universiteit Maastricht nu ook een hele eigen, officiële blog!

Evolutie van de Marble Mail

In voorgaande jaren werd er vanuit initiatief van Eri Heesakkers en met de hulp van studenten een krantje met artikelen en interviews over Marble geschreven. Het Marble team doopte dit succesvolle krantje de ‘Marble mail’. De Marble mail groeide uit tot een steeds sjiekere PDF die via de e-mail (hoe kan het ook anders) werd doorgestuurd aan studenten en begeleiders. De volgende stap in de evolutie van de Marble mail is natuurlijk een interactieve, makkelijke bereikbare Marble mail blog! Zodoende zijn we hier aangekomen.

De Marble Mail Blog

Op de Marble mail blog zul je regelmatig artikelen vinden over alles dat met Marble te maken heeft. We raden natuurlijk wel aan vooral Eleum en de webmail in de gaten te houden in verband met deadlines en andere urgente zaken, maar voor leuke nieuwsberichtjes, nuttige tips en informatie en het leren kennen van je mede-Marblelaars ben je hier helemaal aan het juiste adres! Ook voor alumni, toekomstige Marble deelnemers, begeleiders en anderzijds geïnteresseerden zal deze blog genoeg te bieden hebben! Informeer je over de gang van zaken binnen Marble en over de mogelijkheden en prachtige kansen die het onze derdejaars bachelor studenten biedt. Blijf gemakkelijk op de hoogte van het leuke, interessante en vooruitstrevende onderzoek dat Marblelaars doen!

Meer info

Zie voor meer informatie over wat Marble precies inhoudt de ‘Over Marble‘ pagina! Vergeet ook niet ons te liken op Facebook en ons te volgen op Twitter! Je kunt de Marble Mail blog gemakkelijk volgen door op ‘Volg’ te klikken in de rechter sidecar! Je ontvangt dan voortaan een e-mail wanneer er een nieuw artikel geplaatst wordt!

Wees nooit bang om een comment achter te laten of om contact op te nemen via marble-fpn-un@hotmail.com!

Heel graag tot ziens en zoals Arie zou zeggen: Ahoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s