De Student Research Conference 2013

Op woensdag 20 november 2013 zal bij Amsterdam University College de vierde editie van de Student Research Conference plaats vinden. Deze jaarlijkse conferentie is een initiatief van de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en University College Roosevelt en biedt bachelor studenten een unieke kans om voor een divers publiek over hun onderzoek te vertellen. Marblelaars, opgelet dus! De afgelopen drie jaar reisde Marble kapitein Arie van der Lugt met zijn Marble matrozen af naar verschillende universiteiten in Nederland. Ook dit jaar staat hij te popelen om met de huidige Marblelaars onze eigen Maastricht University te vertegenwoordigen op dit mooie congres.

SRC

Doe mee!

Ben jij Marble student en ben je benieuwd hoe het er op een heuse wetenschappelijke conferentie aan toe gaat? Lijkt het je gaaf er 20 november in Amsterdam ook bij te zijn en om jouw eigen Marble onderzoek te presenteren? Zorg dan dat je voor 8 juli 2013 jouw paper instuurt en misschien word je geselecteerd om jouw onderzoek te presenteren.

Waarom?

Er worden op deze SRC natuurlijk zoals elk jaar ook awards uitgereikt aan een aantal lucky studenten! Misschien win jij met jouw onderzoek wel de prestigieuze award voor het beste bachelor onderzoek of de beste posterpresentatie! Bovendien kan deelname aan de SRC leiden tot een door hoogleraren gereviewde paper, gepubliceerd in een bundel of digitaal student journal. Genoeg redenen om zo snel mogelijk jouw paper in te sturen dus.

Ben je al overtuigd? Naast al dit moois dat dit grootse congres je te bieden heeft, ben je bij deelname natuurlijk ook verzekerd van een geweldige, inspirerende en leerzame dag! Bekijk voor een impressie van het congres onderstaand filmpje van de SRC van vorig jaar.

Hoe?

De deadline voor het insturen van je paper is 8 juli 2013 en er zijn een aantal criteria voor deelname waarmee je rekening moet houden. Op de website van de VSNU vind je alle informatie die je maar nodig kunt hebben om jouw paper in te sturen.

Voor meer informatie en updates kun je de website van de VSNU, maar natuurlijk ook de blog en facebook in de gaten houden. We gaan de komende tijd hard op zoek naar Marble alumni die willen vertellen over hun ervaring met de SRC, dus stay tuned!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s