Marble Mail Archief

Bekijk hier de voorgangers van deze blog: de oude Marble Mails in volle glorie!

De Marble Mails werden jarenlang met veel plezier en enthousiasme gemaakt door razende reporter Eri Heesakkers. Begonnen als flessenpost, is de Marble Mail inmiddels uitgegroeid tot deze blog. Maar het werk van Eri is natuurlijk niet vergeten en verdient hier daarom een plekje in het archief.

Marble Mail, maart 2011:
Deze allereerste Marble Mail gaat over het kick-off event waarin de deelnemers het idee voor hun onderzoek binnen een enkele minuut aan elkaar moesten presenteren. En ook iets over mandarijnen en scheurbuik…

Marble Mail, mei 2011, de ECP special
Deze Marble Mail gaat over (je raadt het al) het interview met de ethische commissie dat elke Marblelaar zal hebben aan het begin van het traject. Geruststellende woorden voor de Marblelaar die het allemaal maar spannend vindt!

Marble Mail, mei 2011, op volle zee
Met interviews met oud-Marblelaar Jorg Collaris en zijn begeleidster Melanie Sauerland over hun onderzoek naar misleiding van ooggetuigen. Daarnaast een portret van Alfred Russel Wallace, om je ondanks de verandering van lay-out toch nog een beetje in de romantische sfeer van wetenschapsbeoefening in de vorige eeuw te wanen.

Marble Mail, juni 2011, de seksspecial
Deze editie bevat een interview met oud-Marblelaar Maren Hassels die een heel spannend onderzoek heeft gedaan naar een mogelijk verband tussen SM en persoonlijkheidstrekken. Ook wordt er een portret geschetst van de grondlegger van de seksuologie Alfred Kinsey. Only the brave study sex!

Marble Mail, oktober 2011
Met behulp van een nieuwe column van Daan Schetselaar en een lay-out verzorgd door student Myrthe Princen is deze eerste Marble Mail van een nieuwe ronde Marble geheel in een nieuw jasje gestoken! Lees onder andere over het onderzoek naar agressie en gamen van Kay Bemelen en Miles Wischnewski.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s